+(073) 615 99 40 Wisent 14 - 's Hertogenbosch
Werken aan jouw calling

Op zoek naar verdieping voor jezelf?

Terug naar de kern

Als dokter heb je een mooi en tegelijk veeleisend beroep. In een complexe, continu veranderende omgeving is je plek vinden, bevlogen blijven en doorgroeien niet altijd even vanzelfsprekend. Hoe houd je alle ballen in de lucht? Het is soms best zoeken naar een goede balans, zowel in je werk als tussen werk en privé. 

Het helpt om even uit de waan van de dag te stappen. Even opladen, inspiratie tanken, sparren met anderen en jezelf verrijken. Inzicht krijgen in wat voor jou echt belangrijk is, waar je staat, waar je energie van krijgt en waar het weglekt. 

Goede zorg leveren begint bij goed zorgen voor jezelf. Je komt alleen goed tot je recht als je zelf actief blijft zoeken naar jouw ‘sweet spot’ en jezelf blijft ontwikkelen. Én als je aandacht blijft houden, en moeite doet, voor de mensen met wie je samenwerkt. Daarvoor bieden wij trainingen en leergangen, die aansluiten bij de praktijk. De kwalitatief hoogstaande leergangen zijn geaccrediteerd, de groepen zijn klein.

  • “Ik vond het een buitengewoon goed gesprek. Er waren geen vage verhalen, er werd niet om de hete brij heen gedraaid. De sfeer was open en vertrouwelijk”

  • “Ik heb het gesprek als heel persoonlijk en meest diepgaande IFMS ervaren tot op heden. Jullie begeleiding voelde veilig en heel integer, hielp echt met het concreter maken van een aangegeven probleem of emotie”

  • “Ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek als ik zeg dat we ons gehoord en gezien hebben gevoeld. Dankzij de veilige sfeer die er was, waren wij zo open”

Ons aanbod

Speciaal voor jou

Leergang Persoonlijk Leiderschap

In een compact en efficiënt traject de focus op je persoonlijke ontwikkeling

Meer lezen

Individuele coaching

Zet jezelf op de eerste plaats.

Lees hier meer

Leergang Strategisch Leiderschap

Een bijzonder samenwerkingsverband van de Universiteit Groningen Business School, de Aletta Jacobs School of Public Health en Q3.

Vertel me meer

Masterclasses

Maak laagdrempelig kennis met de thema’s uit de leergangen en trainingen

Kosteloos inspiratie opdoen
Waarvoor je nog meer bij ons terecht kunt

Misschien ook interessant?

Teamtrainingen

Haal meer plezier en voldoening uit je werk. Met geaccrediteerde thema’s of op maat. 

Geaccrediteerd of op maat

IFMS/GFMS

IFMS nieuwe stijl. Evidence-based instrumenten en geaccrediteerde gespreksbegeleiding

Stafbreed of individueel

Opleidingsvisitatie

Thematisch evalueren, evidence-based. Voor groep en individu 

Evidence-based evalueren

Heidag

Het bespreken van belangrijke en strategische thema’s geeft niet alleen richting maar versterkt het teamgevoel en vergroot de efficiëntie en het werkplezier.

Nieuwsgierig?

Intervisie

In intervisie ga je op een gestructureerde manier aan de slag met eigen casuïstiek.

Meer info

Begeleidingstraject op maat

Werk aan de onderlinge verbinding, versterk het teamgevoel en het werkplezier.

Meer info
Voeden en vertalen

Training, begeleiding en evidence-based instrumenten

Alles wat we bij Q3 doen, wordt gevoed door onderzoek. Want alleen zo komen we erachter wat je als dokter daadwerkelijk nodig hebt aan training, begeleiding en evaluatie methodieken. De kruisbestuiving tussen wetenschap en praktijk is daarbij essentieel: vanuit de praktijk voeden we het onderzoek en de resultaten vertalen we weer terug naar de praktijk.

Onderzoeksthema’s waar we ons mee bezighouden, hebben te maken met cultuur, performance (individueel en groep) en de doorontwikkeling van evaluatie-instrumenten. We hebben specifieke expertise op het gebied van etnografisch onderzoek (observatie) bij medisch specialisten.

Als eerste (wetenschappelijke) publicaties van Q3 ontvangen?

Blijf op de hoogte!