+(073) 615 99 40 Wisent 14 - 's Hertogenbosch
Als het op mensenwerk aankomt, doet menselijkheid ertoe

Gewoon, goede dokters

Ons verhaal

Het begin

2009, mediationopleiding, Astrid de docente en Rob en Myra twee van de cursisten. De start van een nieuwe reis, het begin van Q3. Begonnen als drie vrienden aan de keukentafel, vol enthousiasme en plannen om eraan bij te dragen dat dokters het beste uit zichzelf en elkaar halen. Onderweg kwamen ze gelijkgestemden tegen, waarmee ze zich verbonden voelden en die onderdeel werden van het Q3-team.

Nu

Uitgegroeid tot een succesvolle organisatie die zich richt op Postacademische Ontwikkeling en Opleiding voor zorgprofessionals. Die inmiddels duizenden professionals adviseert, traint en begeleidt. Met evidence-based programma's en evaluatiemethodieken. Hoe we dat doen? Vooral door ons verbonden te voelen. Met elkaar, met de mensen waarmee werken, met collega’s waarmee we onderzoek doen of trainingen & scholingen verzorgen. Gecombineerd met een flinke dosis ambitie, gedrevenheid en altijd volop nieuwe plannen. Werkend op onze eigen en eigenwijze manier. Wars van formaliteit en bureaucratie. Organisch en intuïtief. Korte lijntjes, snelle reacties.

Wat we geloven

Dat Calling en Comradeship niet alleen voor dokters, maar ook voor ons de kern is om lekker in het werk en in je vel te zitten. Dus ook wij maken ruimte; om te leren van elkaar, groots te vieren, waardering uit te spreken, worstelingen te delen, elkaar niet uit het oog te verliezen en om vooral veel plezier te hebben in wat we doen.
Evidence-based en efficiënt

Jij en wij, we lijken best op elkaar

Je hebt het al druk genoeg, dus weten we dat de kans groot is dat je niet zit te wachten op ellenlang geleuter tijdens een training of begeleiding, maar dat je wel op een professionele en leuke manier wijzer wilt worden. Daarom is ons aanbod evidence-based, pragmatisch, kwalitatief en efficiënt. Altijd ‘gewoon’ goed.

We trekken graag samen op, alleen op die manier bereik je het beste. We denken en doen vanuit onze kennis en expertise altijd graag mee. Zo blijven ook wij ons ontwikkelen.  Op een gelijkwaardige manier schuiven we aan tafel. Waarbij je van ons altijd een snelle reactie en ongebreideld enthousiasme kunt verwachten.

Organisaties waarmee wij werken

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten over onze werkwijze?

Myra van den Goor
Algemeen Directeur