+(073) 615 99 40 Wisent 14 - 's Hertogenbosch
Werk samen met onze gediplomeerde coaches en en zet jezelf op de eerste plaats

Coaching voor medisch specialisten

‘Echt iets kunnen betekenen voor je patiënt, daar geniet ik van en dat geeft me veel voldoening’

 

Als dokter ben je een bevlogen professional en dat wil je blijven. Wat heb jij nodig om met plezier en energie je werk te kunnen doen? 

Als je calling roept, moet je wel in vorm zijn

 

Mijn hart stuurt me dagelijks met plezier naar het ziekenhuis, patiënten en hun verhalen kunnen me nog elke dag raken en inspireren, daar draait het voor mij ook echt om’

 

Dat gevoel gun je iedereen. Wat daarvoor nodig is? In ieder geval goed voor jezelf zorgen. Een open deur, maar toch: goede zorg leveren, begint met goed zorgen voor jezelf. Je werkt in een complexe omgeving die steeds verandert en veel van je vraagt. Je werk brengt veel voldoening en kost tegelijkertijd ook energie. Hoe zorg je ervoor dat je bevlogen je werk doet en kunt blijven doen?

 

Door te sparren met een coach stap je even uit de voortdenderende trein en sta je stil bij wat jij nu echt wilt en hoe.

Voor wie?

Medisch specialist

Je bent beginnend of al ervaren specialist. Je hebt al de nodige kilometers gemaakt en hebt na zo’n tijd behoefte om te (her)ijken, stil te staan bij waar je nu bent en wat je voor de komende periode wilt. Wat jij voor dokter wilt zijn, wat je energienemers en -gevers zijn, wat jouw waarden zijn en hoe je daarvoor gaat staan. Wij brengen overzicht in deze gedachten behoeftes, grenzen en wensen. 

Wat levert het jou op?

Het is al lang bekend: sparren met een een ontwikkelingsgerichte coach versterkt je energiebronnen en stimuleert je gedrevenheid! 

Uit ons eigen onderzoek blijkt dat je als dokter je persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk vindt als je medisch inhoudelijke ontwikkeling. Dat je alleen op die manier je drive houdt en lol in je werk hebt. Door de regie te nemen en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling ervaar je meer rust om gewoon een goede dokter te kunnen zijn.  

Wij geven je inzicht in gedragspatronen van jezelf (en anderen) en geven je ook handvatten om dit direct toe te passen in de praktijk en in je leven. 

Door goed voor jezelf te zorgen, doe je jezelf, collega’s, familie, vrienden en uiteraard ook je patiënten een groot plezier!

Waarom coaching bij Q3?

Je kunt je werk pas echt goed doen wanneer je bevlogen bent en dat ook kunt blijven. Als je successen, maar ook twijfels en tegenslagen, met je collega’s kunt delen. Daar maken wij bewust ruimte voor. Want alles wat we bij Q3 doen is erop gericht om zowel calling als comradeship te stimuleren. Omdat wij, op onze bescheiden manier en vanuit onze expertise, eraan willen bijdragen dat jij als dokter met plezier je werk kunt blijven doen. 

Wij gaan uit van de positieve psychologie en de waarderende benadering. Je werkt namelijk stukken vrolijker en gemotiveerder als je op je talenten wordt ingezet. In plaats van dat er voor de zoveelste keer wordt gepusht op je verbeterpunten.

We hebben onze eigen methodiek ontwikkeld en verfijnd, met vooral oog voor wat goed gaat en hoe je daar nog meer uit kunt halen. Dat is de basis voor al onze activiteiten: gevoed vanuit de praktijk, met een stevige wetenschappelijke basis.

Dus kijken we waar jouw krachten en talenten liggen en hoe we kunnen voortbouwen op successen uit het verleden. Daarbij zullen we je uitdagen en prikkelen om in actie te komen en veranderingen toe te passen.

Download de coachingsbrochure

Onze coaches/gespreksleiders...

  • Zijn gespecialiseerd in coaching, intervisie, training en teambegeleiding voor medisch specialisten.
  • Maken gebruik van de bewezen effectieve positieve benadering.
  • Hebben allemaal een geaccrediteerde opleiding tot coach gevolgd.
  • Voeden zich met de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Samen met jou bepalen we het traject en zetten jou op de eerste plaats! Neem contact op met Saskia voor meer informatie over coaching bij en de coaches van Q3!

Gewoon, altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Inschrijven

Waarvoor je nog meer bij ons terecht kunt

Misschien ook interessant?

Masterclasses

Maak laagdrempelig kennis met de thema’s uit de leergangen en trainingen

Inspiratie opdoen

Leiderschapsleergangen

In een compact en efficiënt traject de focus op je persoonlijke ontwikkeling

Check hier welke
Wil je eens sparren met een coach?

Neem dan contact op met Cara

Relatie- en kwaliteitscoördinator