+(073) 615 99 40 Wisent 14 - 's Hertogenbosch

Wie van de Q3: Carla

Carla Hagestein is gedurende haar carrière altijd actief geweest op het gebied van opleiden en wetenschappelijk onderzoek. Psychiater, gepromoveerd, opleider geweest én bestuurlijke ervaring. Vanuit deze achtergrond een mooie aanwinst voor het team van Q3! Ze kan zich goed verplaatsen in de uitdagingen waar medisch specialisten mee te maken krijgen of die ze zelf creëren. Carla stelt zichzelf graag aan je voor.

“Mijn naam is Carla Hagestein, 47 jaar. Ik woon met mijn gezin in Rotterdam-Zuid op een heerlijke boerderij met allerlei beesten, waaronder een ezel, drie geiten en drie katten. 

Ik werk als psychiater en daarnaast ook als decaan van de Parnassia Groep. Daar ben ik verantwoordelijk voor het beleid omtrent opleiding, onderzoek en kennisverspreiding binnen de Parnassia Groep. Naast mijn reguliere werk ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, bijvoorbeeld binnen onze wetenschappelijke beroepsvereniging. Onlangs heb ik mijn MBA aan Nyenrode afgerond. In mijn afstudeeronderzoek heb ik me gericht op hoe de medische staf een verbindende rol kan spelen in de GGZ.
 
Als psychiater heb ik op verschillende plekken gewerkt, onder andere binnen diverse ziekenhuizen. Daarnaast ben ik gepromoveerd,  ik ben opleider geweest en ik heb inmiddels ruime bestuurlijke ervaring opgebouwd. Vanuit deze achtergrond kan ik me goed verplaatsen in de uitdagingen waar medisch specialisten mee te maken krijgen of die ze zelf creëren. 
 
In mijn vrije tijd heb ik uiteenlopende hobby’s. Ik kom helemaal tot rust wanneer ik kleding naai of aan het tuinieren ben, maar ik daag mezelf ook uit door bijvoorbeeld motor te rijden. Dat vind ik heel erg leuk, maar naarmate ik ouder word (en zeker sinds ik moeder ben geworden) vind ik het ook wel spannend. Ten slotte ben ik samen met mijn zoon een trouwe voetbalsuppporter.” – Carla Hagestein.
Gespreksleider

Neem contact op met Carla

Carla Hagestein
Gespreksleider