+(073) 615 99 40 Wisent 14 - 's Hertogenbosch

Saskia Knoops

Hallo, ik ben Saskia!

Ik ben het nieuwste lid van het mooie Q3 team. Erg leuk omdat ik helemaal achter de missie van Q3 sta om Calling & Comradeship op de agenda van artsen te zetten.

Ik ben opgeleid als internist-intensivist en ik heb jaren gewerkt op de Intensive Care. Vervolgens heb ik ook met plezier binnen de palliatieve zorg en de interne ouderengeneeskunde gewerkt. Tijdens mijn carrière is mijn interesse steeds meer verschoven van opsporen en behandelen van ziekten naar zoeken naar drijfveren en waarden van patiënten. Wat biedt hen kwaliteit van leven, wat is belangrijk in hun leven, jong, oud, ziek of gezond. Coaching sluit daar helemaal bij aan.

Goede zorg staat voor mij centraal; als dokter stond ik voor goede patiëntenzorg en nu ben ik gedreven bij te dragen aan goede zorg voor zorgprofessionals.  Hoe kun je met balans, voldoening en plezier werken en leven, daar gaat het voor mij om.

Ik ben coach en gespreksleider bij Q3. Daarnaast ga ik samen met de rest van het team nieuwe leergangen en cursussen ontwikkelen.

Vraag meer info aan over mijn diensten

Of plan meteen een afspraak met mij!

Saskia Knoops
Associate partner