+(073) 615 99 40 Wisent 14 - 's Hertogenbosch

De Calling van Myra

Je Calling. Dat wat je inspireert, waar je die extra stap voor zet.

Dokters stimuleren gedreven gehoor te geven aan die Calling, dat is dan weer onze roeping. Uiteraard moeten we dan zelf ook het goede voorbeeld geven. Daarom vroegen we aan, Q3 Partner, Myra waarvoor zij iedere dag weer op staat. Waarom zij doet wat ze doet. 

Waar ik blij van word? In de kern word ik blij van ‘samen’ en van ‘er toe doen’; van delen met en leren van elkaar. Delen staat bij mij nadrukkelijk voor verbondenheid; delen van onzekerheden, frustraties en emoties met mijn maatjes. En natuurlijk hoort het vieren van successen daar ook bij! Ik vind het super motiverend om anderen verder te helpen door het delen van mijn kennis en ervaring.

Andersom stimuleert het mij ook als ik van anderen kan leren en daar zelf weer beter van word, dat zoek ik ook nadrukkelijk op. Er moet wel enige reuring zijn, daar gedij ik het beste bij. Vooruit gaan, ontdekken, creëren, proberen, op je bek gaan en weer opnieuw proberen. En dat altijd samen, vanuit verbondenheid.

Leuke dingen doen dus, met leuke mensen 😉 ” – Myra van den Goor, Partner Q3 Consult.

Als je calling roept moet je wel in vorm zijn

Hoe wij dat doen?